Смачна тема
|
|
Padljyka | Дата: Субота, 28.02.2009, 00:55 | Повідомлення # 1 |
Над всіма панами пан
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Як всі зрозуміли, я за словами Шановного пана Ігора люблю попоїсти. Тому УВАГА ТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Приготування їжі на швидку руку Тобто прсті рецепти з простих продуктів які є в кожній хаті. Для тих до кого ненароком завітали гості , і тарабанять кулаками по столу. Або для ледарів як я. Вперед
Якщо не я, то хто?
|
|
| |
tinker | Дата: Неділя, 01.03.2009, 16:26 | Повідомлення # 2 |
Вельмишановне панство
Група: Перевірені
| А у меня все на скорую руку, я ни когда на кухне сутками не стою... Какое блюдо конкретно желаете?
|
|
| |
tafic | Дата: Понеділок, 02.03.2009, 09:13 | Повідомлення # 3 |
Найвельмишановніше панство
| У зв'язку з тим, що дуже не люблю готувати, я відношуся до тієї категорії людей, які блукають по друзях з надією що завжди встигнуть вчасно Так ось моя кума любить пригощати мене печеною картоплею із салом та цибулею. Картопля ріжеться навпіл, зверху кладеться кільце цибулі та шматочок сальця (бажано смачного))) ) Все це запікається у мікрохвильовій печі хвилин 20. У духовці не готували, тому час приготування не знаю. Смакота неймовірна!!! Особливо якщо є солені огірки її тестя, холодна горілка та кум вдома
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Понеділок, 02.03.2009, 09:55 | Повідомлення # 4 |
Самий головний пан
| щоб нагодувати нашого пана над панами потрібно цілий окремий форум створювати. Шматочком сальця не відбудешся!
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Понеділок, 02.03.2009, 12:07 | Повідомлення # 5 |
| Розумію...і здається мені, що Великий Піст був би самим важким випробуванням для нього Не можна ж нічого смачненького
|
|
| |
Капітошка | Дата: Субота, 07.03.2009, 23:14 | Повідомлення # 6 |
Поважне панство
| Мій Коханий полюбляє такі прості бутерброди. треба запарити мівіну, додати туди майонезу і трохи подрібненого часнику. А потім намазати на батон. я ці бутери теж полюбляю, то часник нашим поцілункам не заважає:)
Капітошка я малий :) мені всі друзі - я такий!!!
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 17:27 | Повідомлення # 7 |
Самий головний пан
| ням!!!
Дави "кротів"!
|
|
| |
Жека | Дата: Середа, 18.03.2009, 15:00 | Повідомлення # 8 |
Вельмишановне панство
| якщо прийщли гості невчасно,без попередження тобто можна приготувати оладки швидко,але це до чаю: 1 стак кефіру дві столових ложки цукру,сіль трохи,сода і мука до консистенції густої сметани і на сковорідку. смачно швидко,але не під горілку Значить застілля на швидку руку: Огірки солоні(або консервоване все що є)яєшня з сосисками або салом теж можна покласти все з холодильника сало порізати шматками і чорний хліб.для нашого українського люду сало в холодильнику і огірки в кладовці це як правило!!!! згадала ще:сало перемолоти через м*ясорубку додати часник або цибулю за смаком,і завжди буде закуска! намазати на чорній хліб супер
|
|
| |
Padljyka | Дата: Середа, 18.03.2009, 19:24 | Повідомлення # 9 |
Над всіма панами пан
| Ням ням
Якщо не я, то хто?
|
|
| |
|
tanu | Дата: Четвер, 02.04.2009, 23:01 | Повідомлення # 11 |
Група: Користувачі
| Готовлю почти каждый день.Но люблю готовить под настроение.А насчёт быстренького,пожалуйста. 1.Резаный батон. 2.Куриный фарш(приправленный специями)выкладывается сверху на батон(1см толщиной). 3.Поливается майонезом. 4.Кладётся ломтик сыра. 5.Ставится в духовку на 30 минут. Приятного аппетита!
|
|
| |
Padljyka | Дата: Четвер, 02.04.2009, 23:12 | Повідомлення # 12 |
Над всіма панами пан
| Дякую В мене слинка потекла. Обов"язково скуштую
Якщо не я, то хто?
|
|
| |
Жека | Дата: П'ятниця, 03.04.2009, 11:14 | Повідомлення # 13 |
Вельмишановне панство
| ще дешевенькі смачні швидкі бутербродики Тремо на тертушці крупній 2 картошини середнього розміру,морквину цибулину додаемо 1 яйце та якоїсь смакової приправи я особисто додаю весняну зелень(не пам*ятаю якої фірми,але мівіна теж добре) намазуемо тонким шаром на порузаний скибками батон,на гарячу з олією сковорідку начинкою донизу,тільки на невеликому вогні смажити,готові бутрики можна помазати майонезом з часником,РЕКОМЕНДУЮ І ЧЕКАЮ РЕЦЕНЗІЙ
|
|
| |
valetta1964 | Дата: П'ятниця, 03.04.2009, 13:45 | Повідомлення # 14 |
| Хорошо вам... бутерброды с салом полюбляете. А что делать тем, кто не есть хлеб, картошку? Готовить не любит и живет на скорую руку?
Если разные идеи лезут в голову к тебе, запирай скорее двери и милицию зови
|
|
| |
tanu | Дата: П'ятниця, 03.04.2009, 21:17 | Повідомлення # 15 |
Група: Користувачі
| А что едите?Из чего надо приготовить?
|
|
| |