Знайомства
|
|
u4kuduk | Дата: Середа, 18.03.2009, 14:45 | Повідомлення # 31 |
Самий головний пан
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| приємно здивований, що харків'янка розмовляє українською. Ти корінна жителька Харкова? Там, на скільки я знаю, дуже мало україномовного населення...
Дави "кротів"!
|
|
| |
Жека | Дата: Середа, 18.03.2009, 14:48 | Повідомлення # 32 |
Вельмишановне панство
Група: Перевірені
| дякую,я дивлюся зібрався контингент різного віку,і віросповідання думаю набратися досвіду щоб життя не так лупасило! Додано (18.03.2009, 14:48) --------------------------------------------- Та ні я в Полтаві жила дванадцять років,а потім (тато військовий)перекинули нас у харків,доречі українською говорять,смішно так але пробують,я взагалі більше російською,але інколи так для сміху спілкуюся Українською,і по типу я не розумію російської,людина переключається взагалі весело
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Середа, 18.03.2009, 15:01 | Повідомлення # 33 |
Самий головний пан
| так, вчити жити ми уміємо Така доля сім'ї військового. Може й до нас, в Прилуки, колись попадеш - військову частину маємо. Чи вже немає бажання кудись їхати? Подобається в першій столиці?
Дави "кротів"!
|
|
| |
|
u4kuduk | Дата: Середа, 18.03.2009, 15:23 | Повідомлення # 35 |
Самий головний пан
| навпаки, тікають всі з Прилук при першій можливості всі - нудно тут дуже. Звичайне промислове містечко, колись - радянська воєнна база (казали, на нас наведені американські ракети, іноземців в місто хід закритий був), зараз щоправда того військового аеродрому вже нема - частинка військова маленька тільки й лишилась. А ще зовсім недавно у нас була цигаркова фабрика, яка випускала відомі в Україні цигарки "Прилуки особливі". Зараз завод начебто в Росію переїзджає - величезна втрата для бюджету міста - величезні податки, здоровенні заробітні платні... Зате, можливо, повітря чистіше буде А куди саме за кордон хочеш? Якщо помріяти??
Дави "кротів"!
|
|
| |
Жека | Дата: Середа, 18.03.2009, 15:50 | Повідомлення # 36 |
Вельмишановне панство
| АА цигарки ваші чли про них За кордон.....мабуть десь в германію в тихе чисте містечко,ненавиджу мегаполіси!! Так у вас взагалі ніяких розважальніх комплексів для молоді??немє...нічого....Додано (18.03.2009, 15:50) --------------------------------------------- Ігор мі з вами в двох на сайті чи ще хтось зрідка заходить?
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Середа, 18.03.2009, 15:52 | Повідомлення # 37 |
Самий головний пан
| ну, барчиків безліч, пару ресторанів, дискоклуб... А ось з культурною програмою великі проблеми - хоч би кінотеатр який-небудь відкрили чи щось таке. Є МБК, там інколи чиїсь концерти, чи вистави... До речі з Харкова приїздили недавно - театр "Вінора"- цікаво було подивитись. Ось таке. В Німеччині і мову їх знати не обов'язково - повно вихідців з СНГ. Але чомусь не вабить вона мене ні стільки. Може тому, що там дівчата всі на мужланів схожі - широкоплечі такі, з видвинутою вперед щелепою. Бррр...
Дави "кротів"!
|
|
| |
|
Padljyka | Дата: Середа, 18.03.2009, 19:17 | Повідомлення # 39 |
Над всіма панами пан
| Ура!!!!!!!!!!!!!!!! Сайт Жененяток Армія росте Скинемо Самого головного. В море з пивом.
Якщо не я, то хто?
|
|
| |
Tyristka | Дата: Четвер, 19.03.2009, 01:52 | Повідомлення # 40 |
Найповажніше панство
| Мы ещё поборемся, завтра пойду и сменю имя на Игорь))))))))))))
Я не одинокая, я одиночка....
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Четвер, 19.03.2009, 11:00 | Повідомлення # 41 |
Самий головний пан
| Жека, зате тут менталітет рідний. Ось я можу, наприклад, послати Над всіма панами пана поза хатою, а він і не образиться навіть А я б оце в Італію майнув би. І то не назавжди. Хоч на старість, але повернувся б точно.
Дави "кротів"!
|
|
| |
Жека | Дата: Четвер, 19.03.2009, 11:42 | Повідомлення # 42 |
Вельмишановне панство
| в море з пивом і я не проти що робити треба щоб попасти в море пива? Додано (19.03.2009, 11:42) --------------------------------------------- до речі просімейний стан ніхто не пише,чи всі все знають і так?
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Четвер, 19.03.2009, 12:01 | Повідомлення # 43 |
Самий головний пан
| навіть мені моря забагато було б Плавати не вмію, а все за раз не вип'ю
Дави "кротів"!
|
|
| |