Обувь
|
|
valetta1964 | Дата: Неділя, 26.04.2009, 17:54 | Повідомлення # 1 |
Найвельмишановніше панство
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Всегда хочется носить лучшее. Не всегда получается или в силу качества, или в силу количества протоптаных километров за день. Что покупаем? Что носим?
Если разные идеи лезут в голову к тебе, запирай скорее двери и милицию зови
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Вівторок, 28.04.2009, 15:12 | Повідомлення # 2 |
Самий головний пан
| нам, чоловікам, легше в цьому плані - небуває стертих чи зламаних каблуків, значно меньше мозолів і взагалі наше взуття довше "живе". Я - великий шанувальник кросівок - ношу їх майже повний рік. Хіба що як дуже великі морози вдарять - то можу на ботинки перевдягти. Туфлі взагалі дуже не люблю. Я за зруче взуття!
Дави "кротів"!
|
|
| |
tanu | Дата: Вівторок, 28.04.2009, 21:51 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
| Самое главное-это удобство.А что носить-это не важно.
|
|
| |
tinker | Дата: Середа, 29.04.2009, 17:24 | Повідомлення # 4 |
Вельмишановне панство
Група: Перевірені
| Мне повезло и в неудобных, по мнению окружающих мне комфортно, но и тапочки себе позволяю надеть))) Сегодня я в таких тапочках
|
|
| |
tafic | Дата: Середа, 29.04.2009, 17:34 | Повідомлення # 5 |
| Які гарні я теж такі хочу
|
|
| |
tinker | Дата: Середа, 29.04.2009, 17:44 | Повідомлення # 6 |
Вельмишановне панство
| Приезжай к нам в Одессу. покажу где подобное есть
|
|
| |
tafic | Дата: Середа, 29.04.2009, 18:18 | Повідомлення # 7 |
| Тоді маленьке проханнячко: нехай відкладуть 38 розмір бо завтра я на Київ, а як Шахтар програє, то ображусь, кину все та махну у напрямку Одеси...головне, купальник не забути а якщо не влізе, то поведеш мене на нудистський пляж: буду засмагати голяка, але у нових тапочках...всі одеські хлопці мої будуть
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 15:38 | Повідомлення # 8 |
Самий головний пан
| tafic, цього разу, на жаль, не вийшло, але можеш вже замовляти квитки до Одесси, в четвер кияни візьмуть своє. А якщо все-таки потрапиш там на нудистський пляж, то не забувай про необхідність підвищувати відвідуваність нашого форуму - зроби там декілька фоточок і виклади тут. Адміністратори тобі будуть дуже вдячні за підтримку
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 18:43 | Повідомлення # 9 |
| Ага, будуть, але не в цьому житті...адміністратори в нас дуже зайняті люди, тільки панство байдики б'є та на футболи їздить ...ага, щас, от як раз на нудистському пляжі я буду думати про підвищення відвідуваності виявляється нашого форуму...не дочекаєтесь...навпаки, в шию буду гнати всі думки про мій обов'язок перед Панщиною, та тільки насолоджуватимуся засмаглими чоловічими тілами залишилося тільки слину витерти
|
|
| |