марьяна2012 | Дата: Четвер, 05.07.2012, 22:35 | Повідомлення # 1 |
панство
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ніколи не відкладайте на завтра сьогоднішній поцілунок. Журнал «Дніпро» приєднується до Всесвітнього ДНЯ ПОЦІЛУНКУ (6 липня) і вітає всіх з цим гарним святом , та дарує гарний вірш: ЯК ПОТРІБНА ТА ЛАСКА ЗАКОХАНІЙ ЖІНЦІ! Поцілуй мене, милий, у праве колінце. Я сьогодні десь впала, і ніжка болить. Ох, потрібна та ласка закоханій жінці! Ніжний ранок... Нехай ще хоч трішки поспить.
Поцілуй мене, милий, як вишні... суниці... Ти б спокушений в мене з долоней збирав. Бачиш, там за вікном дві голубляться птиці. А цікаво: як голуб голубку впізнав.
Поцілуй мене, милий, повітряним стилем, Хай від тебе хоч птах щось мені принесе! Я приймаю з цілунку даруночок милий. І всміхаюсь... Цілує... закохано... все...
Поцілуй мене, милий, в закохані очі. Закохалась насправді у душу твою. Ох, скорив ніжним трепетом серце дівоче! Ми гуляємо містом... а наче в раю.
Зацілуй мене, милий...О, так, до безтями, Щоб повітря від жару хотілось ковтнуть... Надсилаю думки, то палкі телеграми... Першим рейсом, коханий, до мене прибудь!
|
|
| |
aldoustypbkopet | Дата: П'ятниця, 05.06.2015, 13:03 | Повідомлення # 2 |
панство
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Как красиво написано. Прям аж за душу берет.
|
|
| |