Книга скарг та пропозицій
|
|
u4kuduk | Дата: Неділя, 15.03.2009, 02:03 | Повідомлення # 16 |
Самий головний пан
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| шановна пані Tyristka, для перегляду альбоми відкриті для всіх. Додавати ж свої фотки ти можеш тільки у альбом "Ваші фотки". Для того ж, щоб мати змогу додавати фотки до інших альбомів, одного блату замало : треба до того ж ще і добре себе поводити і з'являтись на даному сайті хоча б по вихідних. З повагою, адміністрація
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Неділя, 15.03.2009, 18:44 | Повідомлення # 17 |
Найвельмишановніше панство
Група: Перевірені
| Самий головний, не можу з Вами погодитися...деякі фотографії не можна збільшити, деякі заборонені для перегляду... Додано (15.03.2009, 18:44) --------------------------------------------- Дякую...все налагодилось
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Понеділок, 16.03.2009, 12:39 | Повідомлення # 18 |
Самий головний пан
| в проблемі розібрались. Справа от у чому: при додаванні своєї фотографії користувач має можливість заблокувати свою світлину для вільного перегляду. Для цього потрібно в формі додавання фотографії поставити галочку в графі "Матеріал недоступний для перегляду". Отже, якщо ви хочете, щоб ваше фото могли проглядати всі користувачі сайту - зверніть увагу на те, чи стоїть там ця сама галочка. Поспілкувавшись з панством, ми вирішили, що ті фотки, які не відкривались, були заблоковані при додаванні користувачами випадково і тому наразі все розблоковано. Ласкаво просимо в наш фотоальбом!
Дави "кротів"!
|
|
| |
|
u4kuduk | Дата: Вівторок, 17.03.2009, 10:42 | Повідомлення # 20 |
Самий головний пан
| tafic, вітаю з присвоєнням рангу!!! Працюй, працюй, працюй і так ще три рази по три Ми в свою чергу обіцяємо подальше просування по службовій драбині. Тож успіхів і наснаги тобі в цій тяжкій але приємній праці!
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Вівторок, 17.03.2009, 10:51 | Повідомлення # 21 |
| І що, я колись стану над всіма панами панночкою? Заради цього треба жити і працювати
Повідомлення відредагував tafic - Вівторок, 17.03.2009, 10:52 |
|
| |
u4kuduk | Дата: Вівторок, 17.03.2009, 10:57 | Повідомлення # 22 |
Самий головний пан
| ми обов'язково щось крутяцьке для тебе придумаємо. Чого - чого, а фантазії нам не бракує
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 08:55 | Повідомлення # 23 |
| Шановні керманичі, я розумію, що Ви люди зайняті, роботи у Вас багато, тому дозвольте Вам трішечки допомогти. Я з впевненістю можу заявити, що Капітошка - "свій пацан", ні в яких підозрілих компаніях замічена не була і сумлінно виконує покладені на неї обов'язки. Тому я дуже прошу (а Ви читайте наполегливо вимагаю ) перевести її зі звичайних користувачів у перевірені надійні люди. І ще...чи не будете Ви так люб'язні пильніше слідкувати за своїм панством в майбутньому і бути щедріше на нагороди та звання
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 10:22 | Повідомлення # 24 |
Самий головний пан
| шановна пані tafic, перш за все хочу Вам від усієї душі подякувати за підтримку, і постійне прагнення до більшого! Саме на таких людях як Ви і тримається наш сайт. Ми обов'язково прислухаємося до Ваших прохань і звичайно ж зробимо все по своєму
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 11:06 | Повідомлення # 25 |
| Вельмишановний Самий Головний Пан, ну не треба прям від всієї душі (я аж зашарілася)...мені достатньо буде і шматочка (того, що по центру...але трошки лівіше ) Я ніколи не сумнівалась, що Ви маєте гарний слух та вперту натуру, але не зможу відмовити собі у задоволенні вставляти свої п'ять копійок...ні, десять, в мене їх ціла пляшка з-під шампанського
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 11:11 | Повідомлення # 26 |
Самий головний пан
| Вж повна?? Цікаво, скільки там грошей? На пляшку хорошого шампанського вистачить?!
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 11:23 | Повідомлення # 27 |
| Шампанське на ці гроші можна було купити років 20 назад чекаю, може столітть так через чотири це буде справжнім скарбом, треба закопати на городі
|
|
| |
u4kuduk | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 12:03 | Повідомлення # 28 |
Самий головний пан
| прикро. Збирали, збирали... Тоді й радянський рубль ціннішим був. Відправ чек Горбачову
Дави "кротів"!
|
|
| |
tafic | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 15:24 | Повідомлення # 29 |
| Все, чоловіки, я розкрила Ваш підступний план: замість того, щоб шукати нам хлопців і тим самим врівноважити кількість людей протилежної статі на сайті, Ви взяли і перевели нас з Віолеттою до шановних панів!!! Це верх нахабства!!! Я жінка і хочу нею залишатися!!! Поверніть все як було!!!
|
|
| |
valetta1964 | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 18:04 | Повідомлення # 30 |
| Не вернете назад обращение ко мне по половому признаку - подам на вас в суд. Есть такая статья в уголовном кодексе Падлючий форум!
Если разные идеи лезут в голову к тебе, запирай скорее двери и милицию зови
Повідомлення відредагував valetta1964 - Вівторок, 24.03.2009, 18:05 |
|
| |