Панський форум
Бегущая строка в поле формы со сменой сообщений.

Завантажити своє фото
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Панщина » Панський дитсадок » Новонародженим (Питання та відповіді.)
Новонародженим
PadljykaДата: Понеділок, 02.03.2009, 21:38 | Повідомлення # 1
Над всіма панами пан
Група: Адміністратори
Повідомлень: 172
Репутація: 6
Статус: Offline
Наприклад і при пешому і при другому народженні лікарями був приписаний вітамін D3. Після якого малеча відчувала дискомфорт. Може й не від ньго. Питання так і не знайшло відповіді. Також наприклад годування груддю. Що потрібно для збільшення лактації? Створюємо теми. Вирішуємо питання.

Якщо не я, то хто?
 
КапітошкаДата: Понеділок, 02.03.2009, 22:57 | Повідомлення # 2
Поважне панство
Група: Перевірені
Повідомлень: 35
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote
Що потрібно для збільшення лактації?

Оскільки, я ще не мама, то можу поділитися тільки теорією, старанно вивченою мною. Так от. Насамперед, для мами необхідно забезпечити відомі всім речі: повноцінне харчування, психологічний спокій, достатнє перебування на свіжому повітрі, достатню (але не надмірну!!!) фізичну активність, здоровий сон. Позитивно впливає масаж грудей. Також спеціалісти рекомендують не давати воду дітям до трьох місяців, оскільки об'єм їх шлуночка дуже малий і випивши кілька крапель води, дитина вип'є молока на кілька крапель менше, а молоко в матері, як відомо, утворюється за вимогою: чим більше дитина п'є, тим більше утворюється. З цією метою застосовують частіше прикладання дитини до грудей, зціжування молока. Не можна допускати і застоюванню молока в грудях. Наскільки мені відомо, існують ще й медикаментозні засоби для збільшення лактації, проте, щодо цього необхідно проконсультуватися з лікарем. Також існують Центри підтримки грудного вигодовування, якщо звернутись до них, то, гадаю, вони нададуть більше необхідної інформації.


Капітошка я малий :)
мені всі друзі - я такий!!!
 
tinkerДата: Субота, 07.03.2009, 11:48 | Повідомлення # 3
Вельмишановне панство
Група: Перевірені
Повідомлень: 129
Репутація: 3
Статус: Offline
Согласна со всем, кроме сцеживания. Эту процедуру можно делать только в крайнем случае, если по какои то причине пропущено кормление. Материнский организм создает, ровно столько молока, скалько сам ребеночек просит. Кормление естественно должно быть по требованию... Ну подумайте сами, вы сцеживаете остаток после каждого кормления, в следующий раз организм отдал опять то же колличество молока и так дальше и молоко все больше и больше и в итоге у вас грудь распирает и вы устаете и прекращаете кормить, надо просто пару дней потерпеть и все нормализуется само и ребеночек поможет, он сам, повторюсь, регулирует то необходимое колличество. Но естественно все с согласованием с врачем и интересуясь этим, информации валом в инете, в частности можно зайти на сайт д-ра Комаровского, толковый мужик.. делюсь просто своим опытом, если желание к ормлению будет велико, то и все ок будет, мно вообще врачи кричали, что я кормить не могу, молоко было слишком много и прямые показания к перевязаванию, иначе резать, в итоге подписала бумагу о взятии ответственности за свое здоровие на себя и положилась на природу, естественно не пускать все на самотек, в смысле пергорать молоко не должно категорическиМассажи и кормления по требованию, а если все таки и сцеживать, то не до конца..
http://www.komarovskiy.net/
 
Форум » Панщина » Панський дитсадок » Новонародженим (Питання та відповіді.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz